Over ons

Kraanverhuur Europoort is een samenvoeging van de verhuuractiviteiten van Crane Concept BV en Crane Lease BV. en heeft de handelsnaam Kraanverhuur Europoort gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Rotterdam. De verhuuractiviteiten gaan verder onder de naam Kraanverhuur Europoort.

Steeds meer worden er aanvullende wensen aan het kraanbedrijf gevraagd het gaat niet alleen om het leveren van een kraan maar ook het leveren van aanvullende wensen van de klant. Kraanverhuur Europoort werkt projectmatig om haar opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen. Als enige kraanbedrijf leveren wij bij een volle dag huur een gekwalificeerde rigger of tweede machinist die helpt de kraan op te bouwen, veilig aanpikt en zorgt dat omstanders een veilige afstand houden.

Wij denken mee bij een project en hierin worden de hijsbehoeften vastgelegd. Om het project uit te kunnen voeren zorgt Kraanverhuur Europoort voor het benodigde materieel, bemanning en hijsmiddelen. Dit kunnen wij op iedere locatie binnen Nederland en desgewenst in het buitenland. De riggers of tweede machinist spreken Nederlands en zijn totaal op elkaar ingespeeld. Door de dubbele bezettingen kunnen de turnaround stops in ploegendienst zoveel mogelijk met eigen mensen worden uitgevoerd.

Onze operationele medewerkers zijn erop ingesteld om internationaal en in ploegendienst te werken.

Uw voordelen opgesomd:
  • Alle kranen dubbel bezet met machinist en rigger bij minimaal 8 uur huur
  • Turnkey oplossingen voor projecten
  • Ploegendienst met eigen mensen
  • Veilig werken met Nederlandssprekende riggers
  • Altijd beschikbaarheid van kranen en mensen op het werk
  • Uitvoerder aanspreekpunt en op het werk aanwezig
Heeft u een project in voorbereiding neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Kraanverhuur Europoort is een jong dynamisch bedrijf met veel ervaring op het gebied van verticaal,- en zwaar transport. Het kranenpark is nieuw en uitgevoerd met de schoonste motoren min. Tier4 Final.

Het bedrijf is aangesloten als erkend lid van de VVT en VCA* gecertificeerd.

Crane Lease BV. h.o.d.n. Kraanverhuur Europoort
Kamer van koophandel Rotterdam 69131368
btw-nummer: NL857749559B01
Back to top